mini t-shirt met hondepootjes
aapje met mini t-shirt
mini t-shirt limegroen
relatiegeschenk
mini t-shirt I love you
valentijnsgeschenk
mini t-shirt als geboortekaartje
Retourneren

Retour zenden
Indien artikelen niet zijn zoals u verwacht had, dan kunt u binnen 14 dagen aangeven na ontvangst aangeven dat u dit wilt retourneren. U dient dan binnen 7 dagen de goederen daadwerkelijk retour te sturen, onbeschadigd en in originele staat en voldoende gefrankeerd.

Wat kan niet retour gestuurd?
Speciaal op maat gemaakte artikelen of voor u geproduceerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Beschadigde artikelen of een deel van de geleverde hoeveelheid.

  • Van strijkletters en cijfers, strijkafbeeldingen en teksten hebben wij maar een zeer beperkte hoeveelheid op voorraad. Grotere aantallen worden speciaal geproduceerd op het moment dat ze besteld worden. Grote hoeveelheden en startersdozen kunnen daardoor niet geretourneerd worden. Indien u een grote hoeveelheid nodig hebt, bestel dan eerst enkele proefexemplaren om teleurstelling te voorkomen.
  • Aangebroken verpakkingen transferpapier kunnen niet geretourneerd worden. Controleer daarom vooraf of uw printer geschikt is voor transferpapier. Een inktjetprinter gebruikt kleine tankjes inkt, die inkt wordt op het papier gespoten zonder warmte of thermische technieken. Een laserprinter gebruikt toner (poeder). Een laserprinter die gebruikt maakt van warmtetechnieken en inkt, zoals bijvoorbeeld een aantal modellen van de HP Laserjet, is niet geschikt voor transferpapier.
  • Teksten die besteld worden bij 'Eigen tekst maken' worden speciaal voor u geproduceerd. Let op de opmerkingen onder de vraagtekens om te controleren of het materiaal geschikt is. Gemiddeld is een letter net zo breed als hij hoog is. Houd hiermee rekening bij het bestellen.
  • Kleding wordt bedrukt nadat uw bestelling ontvangen en betaald is, dus speciaal op maat gemaakt.

Onderstaand formulier kunt u tot 14 dagen na ontvangst van de goederen gebruiken om aan te geven dat u uw bestelling retour zendt. De goederen dienen binnen 7 dagen na het verzenden van het formulier retour gestuurd te worden.

Mocht u abusievelijk goederen retour willen zenden die niet onder het retourrecht vallen (zie bovenstaande), dan sturen wij u zo spoedig mogelijk bericht. Voor deze artikelen vindt geen terugbetaling plaats.

  de heer mevrouw
Naam
Klantnummer (vermeld op faktuur)
Telefoon
E-mail
Wenst retour te zenden bestelling nummer
Opmerking
 
mini t-shirts oranje en wit